Nemiluj mne...

Nemiluj mne...

Anotace: Ze stejného období jako minulá básnička... Doufám, že se budue líbit.

Nemiluj mne, když já Tě miluji...
miluji Tě, když se Tvé city ode mne vzdalují...
Proč nedokážu být jako všichni?
Ze dne na den přestat mít rád...
Bez slz v očích se Tě hned vzdát...
To neumím, mé srdce není hadí...
Proč někdo tak lehce lásku zradí?
Ze dne na den jsem Ti byl cizí,
však mé city k Tobě jsou stále stejně ryzí.
Autor Azazen, 09.09.2009
Přečteno 326x
Tipy 12
Poslední tipující: Jajja, BlackAngel, Yenny, whiolet, mosquito, Bíša, Laivindia, verrinnka, mauvais-ange, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska to věčné prokletí duše mé,
však city k ní já chovám zcela nevinné...
Rozrazit tmu, sáhnout na její kůži...
Nevím jak z toho ven, sám si asi nepomůži...

25.09.2009 12:54:00 | whiolet

Kéž si to přečte

09.09.2009 22:09:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí