..Už jsem volná..

..Už jsem volná..

Anotace: novější..čas hojí - to je pravda..nezahojí však vše a úplně..tohle ve mě zůstane..bohužel..

Už se nebojím, už nepláču,
sice se usmívám, ale radostí neskáču,
na otázku : " Miluješ ho?"
odpovídám : " Ne.."
Všechno v sobě jsem zapřela,
všechny city k Tobě jsem popřela..
myšlenka na Tebe už není to, co se mnou hne..

Smířila jsem se s osamělostí,
do světa jdu s nesmělostí,
ale vím, že bez Tebe toho zvládnu víc,
to je asi ten rub a líc..

Jsem znovu volná, beze všech pout
a to je pro mě víc než Ty,
životem můžu klidně plout,
i když už nepolíbíš mé rty...

Tak Ti říkám sbohem, necháme to být..
Mé srdce bylo raněno znovu,
Chci jít dál, nechci jako pes výt,
Teď jsem volná....bez všech okovů..
Autor verrinnka, 10.09.2009
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí