Křídla

Křídla

Anotace: je to báseň na dálku s kolegou stvořená...

já jako anděl křídla měla
než jsem trochu nezhřešila
a tak mi můj pán je vzal
aby mě tím vytrestal

musíš ty mi křídla udělat
jestli mě chceš uhlídat
jinak cestu k tobě zapomenu
a víckrát si na tebe nevzpomenu
a tak je to zas a zas
a venku začíná vánoční čas
tak já dobré skutky plním
a v myšlenkách s lidmi bloudím
přeju jim lásku a zdraví
a ať je ten vánoční čas neunaví
a tak přeju já tobě též
vánoční pohodu a ne stres
v práci se všeho vzdej
a na nikoho nenadávej


tam klidně zůstaň ptáčku
jen si dej do zobáčku ,
já se proletím po kraji .......
se slzami na kraji
skončilo mé létání
tak se měj sladce
a neutop se v té kapce
snad tě někdy potkám
a křídly Ti snad zamávám
i v té velké dálce


Ale my se na to povznesem
jako dravci nad lesem
a budeme lítat a lovit co se dá
ať nás hlad po penězích nezdolá
vždyť život není peříčko
my jsme tu jen kratičko
a tak přejme si jen zdravíčko
ať máme štastné žitíčko

S ptákama si výskám
Ale po tobě si stýskám
Snad nebude tak hrozně můj ptáčku
Když si dám pár do zobáčku
slp
mě se stýská ,ale víc
a stejně nezmůžeme nic
jen si klidně výskej
ale po mně si nestýskej
s ptákame ti bude lépe
a můžeš být s něma i déle
já moc dlouho nevydržím
brzy se k spánku uložím
tak skončíme ten příběh slibem ,
že až se potkáme tak spolu pobudem
povíme si co kde bylo v dáli
a ským se čemu smálii ,
tak konec všemu bývá
nic jiného nám nezbývá
Autor třeštidlo, 10.09.2009
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí