Čarování

Čarování

Anotace: Čarování

Kdybych mohla čarovat,
přičarovala bych si muže.
Kdybych mohla čarovat,
dala bych mu srdce.
Kdybych mohla čarovat,
rozkázala bych mu milovat.
Milovat mne hluboce a bezmezně,
krásně, sladce a nežně.
Rozkázala bych mu litovat,
litovat, že mne opustil.
Rozkázala bych mu cítit,
cítit, co dopustil.
Rozkázala bych mu:
Jen miluj!
A neubližuj!

Čarovat ale neumím,
Teď jen doufat musím,
Že mu někdy odpustím.
Autor Zelena, 10.09.2009
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi...:-))

24.01.2011 17:23:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí