Zatočila se mi hlava

Zatočila se mi hlava

Anotace: ...

Zatočila se mi hlava
O 360 stupňů
Nic se neboj moje smutná lásko
Jsem v pořádku
Už je zas v tom správném úhlu
Akorát zlomila si vaz
Autor fxrro1, 11.09.2009
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: destovecka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí