Zebe...

Zebe...

Anotace: ***Tři na lásku***

S manželem sedí v křesle vedle sebe
drží ji za ruku, která zebe.
Dívají se na děsný doják
aniž by tušil, že ona je citů zabiják.
Zabíjí lásku, lže a podvádí.
Její zle, na kolena se hroutí.
Pro jiného oči ona pláče.
Čí srdce to odskáče?
Nemůže si pomoci,
chtěla by se choulet v jiné náruči.
A tak tu sedí a mlčí.
Na nesmyslný doják čučí.
Ona s myšlenkami na tebe.
On s otázkou proč zebe.
Autor Prdelka10, 12.09.2009
Přečteno 472x
Tipy 8
Poslední tipující: Maryje..., kuskus pruhovaná, jesterka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach jo...

01.04.2011 23:02:00 | Maryje...

...znáš nás? ....St

10.11.2009 07:24:00 | kuskus pruhovaná

zajímavé...

14.09.2009 17:05:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí