...

...

Anotace: Přiznání...

Tak sem po čase vrativ se
já svěřuji se Vám
a světe podiv se
já už tu nejsem sám.

Ta jenž v zimě potkal jsem
ta chce jen se mnou být
k ní věkem otcem jsem
a přesto chce se mnou žít.

Mám pocity složité
přec šťastným cítím se
a za to já vděčím té
jenž zjevně líbím se.

Moc rád uvěřím tvrzení
co o lásce říká se
snad není to mámemí
i když trochu bojím se.

Však tolik toužil jsem
po citu,po lásce
teď doufám ji získal jsem
tak bráním se otázce.

Zda svůj život sveřit jí
když tolik mladá je
a kolik mi zbývá dní
jak se mnou je prožije.

vladyka 09 09
Autor vladyka, 12.09.2009
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Andělskými perutěmi chráněna, labuť, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Má-li Tě ráda a Ty jí rád
Pak zkuste to v páru
A ne žít každý zvlášť

... moc dobře vím, že si láska nevybírá a nebo právě, že vybírá.?? kdo ví... držím palce...

12.09.2009 17:35:00 | labuť

jednu radu mám
žij,miluj
a nebuď sám..

12.09.2009 17:21:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí