Staré lásky

Staré lásky

Anotace: kampak je vítr svál?

jsou moje prokletí
ty staré lásky

jak byly sladké
jejich odevzdání
trvaly celá staletí
anebo do svítání

sobecky vášnivé
výbuchy supernov
postele plné neřesti
i láskyplných slov


hřejou mě v týlu na ně
vzpomínky a horký dech
zbyly mi těch lásek dlaně
obtisklé navždy po zádech
Autor Rick, 15.09.2009
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: Házté, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST !

01.10.2009 01:02:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí