Něco v tom je...

Něco v tom je...

Anotace: ...miluju tě, osmiměsíčními tóny se vrhám na tebe...

Něco v tom je
zápach sirek
nostalgie

vůně vášně
voskem zhasne
rudá svíčka
"zavři víčka,
neslibuj a žij
neslibuj a žij"
prostěradla odraná
od nehtů prorvaná
a těžké duše v úskalí
domek z vaty postaví

Něco v tom je
závan lásky
nostalgie
Autor eery, 15.09.2009
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí