Na konci

Na konci

Anotace: Kdo zažil, pochopí.

Žalem hrdlo se mi svírá,
život je jak polibek od upíra.
Mně nezbývá už žádná víra,
uvnitř tkví jen prázdná díra.

Jak se to stane, to netuším,
vzdychnu, rukávem slzu osuším.
Boha dávno už neruším,
osud svůj snadno sám odtuším.

Netrap mě, jak dlouho ještě?
Slova prý jsou jen kapky deště.
Já v nich vidím spíše kleště,
zmáčknou mě a křičí: ještě!

Chci jen kousek porozumění,
špetku citového souznění,
Koukni na mě - samé blouznění,
ale zřejmě si nejsme souzeni...
Autor Lukáš Čikl, 16.09.2009
Přečteno 501x
Tipy 3
Poslední tipující: verrinnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí