Hledají, milují

Hledají, milují

Anotace: nevím prostě jsem začal psát a vypadlo z toho tohle..:)

Kluk čekající,
na lavičce sedí,
Na zemi hledající,
Osamoceně hledí,

Nebe ho však láká,
Bez lásky nic nemá,
Ale jednou v noci,
Volají ho tajné moci,

Na nebe pohledné,
Kde tajemno je každému,
Hvězda prolétne,
Přání umožněno je mu,

Zavře tedy oči,
Uvnitř totiž stále brečí,
Přeje si už neklečet,
A na štěstí pohledět,

Když znovu usedl,
A na nebe pohledl,
Náhle objevila se,
Vedle něj posadila se,

Ruku mu hřející,
Jeho samotného podporující,
Teď štěstí vidící,
Nejšťastnější milující,

Milují se,
Bez sebe nežijí,
Líbají se,
Navždy spolu žijí.
Autor March, 17.09.2009
Přečteno 551x
Tipy 2
Poslední tipující: Prokešová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký. ST

20.09.2009 18:12:00 | Prokešová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí