Stereotypy

Stereotypy

Anotace: Čeho se ve vztazích bojím nejvíc?.........

Potkal jsem člověka
Dal bych mu vše
Člověk to neví
Přítel by byl
Já ne
Co člověku říct?
„Mám tě rád.“?
Není to klišé?
Je to pravda?
Co když láska není?
Žít s někým
Ve stereotypu:
Polibek ráno
Milování večer
Mezi tím řeči
Láska?

Člověku řekl jsem:
Chápeš?
Chápu
Polibek ráno...
Autor Vik, 28.10.2004
Přečteno 624x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí