Ráchel

Ráchel

Anotace: ---

Sbírka: Záblesk světla

Spatřit tě znovu po čase,
byl pro mě trochu šok,
mé srdce zaspívalo o lásce,
rozum však pravil: "Jsi covok!".

Rozum mi říká: "Uteč covoku,
dokud je čas to zastavit.
Ráchel tě opět zraní hochu,
kápne ti z toho na karbid.".

Srdce však říká: "A co láska?
Necháš ji jen tak odeznít?
Co na tom, když tě zpráská,
nenech ji znova odejít!".
cca(2002)
Autor VaR, 19.09.2009
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí