Na špatném místě a ve špatný čas

Na špatném místě a ve špatný čas

Anotace: Nezáleží na tom, co děláte, ale koho při tom máte po svém boku

Ve špatném světě jsem se narodil,
Na špatné Zemi jsem se ocitl,
Ale místo abych ten svět zahodil,
Vydal jsem se do něj pátrat po citu

Na špatném místě a ve špatný čas,
Ale se správnou dívkou po boku
Získal ten svět plno nových krás
A já v něm chci žít aspoň sto roků
Autor Paulie, 19.09.2009
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí