Anděl

Anděl

Znala jsem anděla,
co do snů se mi vkrádal.
Dotknout jsem se nesměla,
když si s mojí duší hrával.

Se srdcem rozbitým,
nechtěla jsem už žít dál.
On však křídlem zlomeným,
střepy z něho poskládal.

Jednou v noci odletěl
a už se zpátky nevrátil.
Ale někdo ve mně věděl,
že se nikde neztratil.

Nechal mi tu tebe,
věděl, že ráda tě mám.
Z blankytného nebe,
naše štěstí hlídá dál.

Už nejsem sama,
ty nejsi sám.
Naučil mě se nebát,
že opět to bude jen klam.

Víš, že já ti věřím,
když svírám ruku tvou.
Když mě vedeš a já nevím,
kam kroky tvé povedou.

S andělem v duši,
miluji jen tebe.
Obyčejní netuší,
že má láska přišla z nebe…
Autor Lady_.illusion., 20.09.2009
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: J.Švihovský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To není anděl, to je jen stříbrný vítr. Ten tak nádherně vane, že je to jak dotek anděla.

09.01.2010 00:03:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí