V údolí

V údolí

V skalnatých lesoch je jedno udolie slz,
kam padá jedine nektár temných múz...

Krvavý vodopád má strieborne dno,
v ktorom sa odráža pocit,to tajomstvo...

V tom udolí vládne
kralovná snov,
kam nie jeden spadne
z túžbou jej slov...

A tajomná tých hlbín hladina,
dáva pocit,že je jediná
dávno vyvolená...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 23.09.2009
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: Andělskými perutěmi chráněna, Sweet KiWi, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí