Počkáš?

Počkáš?

Anotace: Na mě? Zvládneme ta nedělní loučení? (Vím, že ano..)

Budí mě v noci, nedají mi spát,
otázky- budu se ti i zítra v noci zdát?
Nezchladí ta vzdálenost srdce Tvoje?
Bude bít pořád stejně jak to moje?

Promiň, vím, že Tě to taky mrzí,
mám jen strach, že až se vrátím, budu pro tebe už jenom cizí...
slečnou...
a ty pro mě (napořád) tou nejkrásnější...
princeznou...
Autor Clarissa, 23.09.2009
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí