Unifikace srdce

Unifikace srdce

Anotace: Pro všechny ty co jsou zklamáni.

S každou slzou na rubu líce,
kanou slzy k polštáři,
když noc hvězdy rozzáří.

Čirost skla, co víno zdobí,
přijmu osud pod obojí.

Ty bolesti zkřehlých prstů,
v koutě pláči pro nevěstu.

Prstem píšu v bílém prachu,
odpusť srdcím v jejich krachu.

Myšlenky se k nebi nutí,
stáhni plachtu k odeplutí.

Upni oči k obzoru,
dál s tebou jít nemohu!

Nastav ruku pevně v dlaň,
slaná voda, to je daň.
Autor Cryoman, 23.09.2009
Přečteno 406x
Tipy 5
Poslední tipující: Kristýnka15, Jarin Kalin, Kyle, chroust17
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Prostě krása...a ten konec mě dostal:)

01.10.2009 21:49:00 | Kristýnka15

Musím souhlasit... Celá ta básnička se ti povedla..

24.09.2009 20:08:00 | 3Cherry

Ten závěr se ti povedl, Cryo.

24.09.2009 15:32:00 | Tere.SKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí