Vpíjení

Vpíjení

Anotace: :)

Vpíjím se tiše do tvého objetí
tak jak se vpíjí inkoust do papíru
pero si papírem proletí
rozdává radost i víru.
Tiše si s tebou rozmlouvám
mlčky se sunu po bílém listu
chvílemi s tebou zacloumám
abych se vtěsnal, to kvůli místu.
Každičky večer mě pročítáč
jak pročítám si i já tebe
někdy se pohledům vyhýbáš
to mě pak někdy zebe.
Nedej mi nikdy důvody
abych tu přestal ti psát
život nám rozdal dva osudy
na nás je s nimi se prát.
Lehce se tebe dotýkat
malovat tvoje záhyby
nikdy si nic nevyčítat
plout mořem času jak velryby.
Těším se na naše psaní
vždy si v tvých očích rád čtu
věřím v to naše milování
podléhám kouzlu, podléhám snu.
Autor Ďábel sám, 24.09.2009
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, deleite, isisleo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera a slova velmi mile ladí.

16.02.2024 19:43:10 | mkinka

:-))Ďáblíku, že ty sis nejdřív něčeho loknul:-)))
..to se to pak vpíjí.. 1*

24.09.2009 19:58:00 | isisleo

to mi nezní jak o samotného ďábla. každopádně asi mi nepřísluší to komentovat. takže si tu svou lásku užívejte :)

24.09.2009 18:47:00 | Tömätäri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí