Nechte mě být

Nechte mě být

Anotace: ...

Tak a je to,
to bych měla...
dávno skončilo léto
a já stále jsem zamilovaná. Do anděla.
Do jeho jemných perutí
z prachového peří,
a že někdo sleduje to s nechutí?
Ať si!
Jen ten, kdo tenhle pocit zná, mi věří.
A je to láska?
A nebo zalíbení?
Snad na jistotu sázka,
nebo jen sladké okouzlení,
co s časem pomíjí?
Je to snad na pořád?
Kdo z Vás mi na to odpoví?
Tak neptejte se, nechte mě žít
tady a teď,
s tou láskou k andělovi.
Může to být naposled,
vždyť co bude zítra, kdo ví,
natož pak za padesát let...
Autor Čarodějka911, 24.09.2009
Přečteno 332x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Běžec, NikitaNikaT., al-pacino, Mbonita, Květka Š., jaňa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé... těžko řéci, ale tak trošku mi to sedne k básni předchozí... ach ano, kdo ví, co bude zítra, pozítří... natož za padesát let...

28.09.2009 12:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí