Rozhovor

Rozhovor

Anotace: Občas se zastavím a zjistím, že všichni jsme na stejné lodi...

Rozhovor dvou neznámých lidí
uprostřed těsné chodby....

Každý z nich toho druhého šidí,
žena na něm lpí pohledem
on hledá jak by mohl rozhovor ukončit,
čert ho vem!

Jakoby ho její oči prosily,
ať chvíli zůstane,
ale jeho jsou bez odpovědi, lhostejné!

Rychlý a nucený rozhovor
má své výsledky,
žena stírá slzy,
muž nemá žádné výčiky!

Její smutný výraz,
nelze nevidět...
Sama se musím za toho muže stydět...
Autor Kariš, 24.09.2009
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí