Hledám

Hledám

Anotace: Hleďte jak hledám snad najdu.

Dlouho Tě hledám.
Pokoj si nedám.

Hledám Tě v noci.
Ve dne v probdělé moci.

Nevím kam jít a komu psát.
Proč láska není, když jí mám rád.

Ozvy se prosím,
já slzy nosím
a sní své jizvy
na srdci v žízni.

To píšu Vám,
že lásku dám.

Tak prosím ozvy se
princezno lásky.
Na čase blízká se
Ve tváři krásky.

Kráskou byť uvnitř,
na vnějšek nehleď.
Já chci jen spatřit jaro
a ne led.
Autor Rijan, 25.09.2009
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí