Denně přesně v 7:40

Denně přesně v 7:40

DENNĚ PŘESNĚ V 7:40
--------------------------------------------------------

Žaluji všem příštím hodinám
Že se všechno spiklo proti nám
Má malá, Tvůj úsměv mou pamětí
Jen proletí.

Žaluji všem ptákům na římsách
Že i na mou lásku sedá prach
Má malá, kde bloudíš?
Tvé pohledy už od středy.

Dál snídám
Denně přesně v 7:40 v tom bistru sám
Já vzpomínám
Jak jsme se denně vídali jen z povzdálí.

Pár chvil, než nám ranní káva vystydla
To byl náš čas
Dál čekám
Denně přesně v 7:40 až přijdeš zas.

Žaluji všem kočkám toulavým
Že jsem slíbil, že Tě oslovím
Má malá, až přijdeš do známých míst
Tím jsem si jist.

Žaluji všem planým zahradám
Že se v sobě vůbec nevyznám
Má malá, kde skrýváš své pohledy
Tak měj ohledy!

Dál snídám
Denně přesně v 7:40 v tom bistru sám
Já vzpomínám
Jak jsme se denně vídali jen z povzdálí.

Pár chvil, než nám ranní káva vystydla
To byl náš čas
Dál čekám
Denně přesně v 7:40 až přijdeš zas.
Autor Zasněný básník, 26.09.2009
Přečteno 394x
Tipy 8
Poslední tipující: Adie.80, Prokešová, Radek.oslov.Šafárik, Danik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukám,že tu není žádnej komentář...k takový krásný básničce, to je škoda...takže se to musí napravit :D Je to nádherný...:)

27.09.2009 19:13:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí