Spíš

Spíš

Anotace: Báseň o lásce i o víře v ní, že dokáže zlomit špatný osud.

Šeptáš si slova potají
ze spánku ze sna na kraji
šeptáš a možná neznáš trik
šeptáš si lubim ťa miláčik

ležíš tu u mě v posteli
zasněně se víčka přivřeli
v duchu jsi ale na pláži
v sluneční mořské koláži
s ním.

Láska je mocná a veliká
nástrahy zdolá i klopýtá
čas možná rány zahojí
nebo se nové vyrojí

zasněně myslíš na něho
říkáš a dělá něco jiného
nikdo se v tobě nevyzná
jsi jako krásná divizna

trýznivá muka když ulehám
když slovům tvým ze rtů naslouchám
když se zasněně na tebe podívám
když o kousek tebe ubývám
Autor denikl, 27.09.2009
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí