Nebudu myslet

Nebudu myslet

Anotace: Veliká láska, zraňující vášeň a očekávání kdy už to skončí.

nebudu myslet na to kde jsi
nebudu myslet na to proč
nebudu myslet na to s kým jsi
nebudu myslet na to jak

proč se trápím pro nic
proč strádám a srdce bolí
proč říkám že nic není
proč se v křoví plných trní
ztrácím

nebudu vnímat tvojí krásu
nebudu dýchat vůni tvých vlasů
už nebudu se nikdy bát
že zůstanu tu sám a bez pomoci

proč miluješ dva místo jednoho
proč dáváš mu svůj prostor v srdci
proč zabodáváš dýku druhému
do srdce kam tě vítr nosí

mám v hlavě jenom jednu myšlenku
kdy skončí to co začít nemělo
kdy jenom já pro tebe zůstanu
kdy budem v sobě jeden druhého

vím, že je to utopie
vím, že jsem jak černá zmije
vím, že lásce poroučet se nedá
vím, že z něho si tak bledá

čím uhranul se tvému srdci
čím ohromil tvou křehkou květinu
čím nedává mi žádnou šanci
čím ulomil mi srdce třetinu

jsem zoufalý a nevím dne
mám soka v lásce ale proč
je to tak zoufalé a tvrdé
jak jen to bude dlouhodobé
Autor denikl, 27.09.2009
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí