Chtěl bych být.....

Chtěl bych být.....

Anotace: Tohle bohužel není z mojí hlavy,takhle svou lásku ke mě,popisuje můj přítel

Chtěl bych být kapkou na Tvém těle,
i když má tak krátký,ale krásný život.
Stékal bych po každém záhybu Tvého těla
a chvěl se nadšením a užíval si každé vteřiny.
Stékal bych nekonečně dlouho a už bys jen cítila
jemný a lehký dotek.Ale nespadl bych,čekal bych
na ta nejtajnější místečka a pak se vypařil
a jako ta pára Tě zahalil do závoje.
Toužím po Tobě celičké!!!!!
Autor Rebelka21, 27.09.2009
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí