Chtěl bych Tě.......

Chtěl bych Tě.......

Anotace: Ještě přídavek od mého přítele

Vychází sluníčko,přichází den,
rostou nám city,vzdálené jen.
Chtěl bych Tě objímat,jíst a pít
i Ty chtěla bys mě pro sebe mít?
Chtěl bych Tě snídat,večeřet i svačit,
nevím zda Tobě,bude to stačit?
Chtěl bych Tě obědvat i zákusek mít,
cítit Tvůj pot a touhu Tvou pít.
Chtěl bych Tě líbat,laskat a hladit
a Tvým tělem,nechat se chladit.
Chladit se horkostí polibků žhavých Tvých,
ožehnout doteky v rukou Tvých i mých!!!!
Autor Rebelka21, 27.09.2009
Přečteno 684x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí