Chci být s Tebou!!!!!!

Chci být s Tebou!!!!!!

Anotace: Další vyznání od mého přítele

Po tváři mě něžně hladíš
svá ústa ke mě skláníš.
Přeji si,ať tahle chvíle neskončí.
Ať se naše rty,nikdy neodloučí.
Tvé modré oči na mě něžně hledí,
snad krásnějších nikde není.
Tvé ruce všude mám,
tak hrozně rád,v náručí Tě mám.
Jazykem objíždím Tvůj něžný ret,
pod Tvými doteky,taju jak led.
Miluji Tvé krásné tělo,
splynout s ním v jedno,
to moje by chtělo.
Horká touha Tvých očí sálá,
polibky Tvé,chutnají jak čokoláda.
Když jsem s Tebou je mi krásně,
to pro nás dva,svítí slunce jasně.
Miluji,když vedle mě uléháš,
miluji,když mé tělo svým objímáš!!!!
Autor Rebelka21, 01.10.2009
Přečteno 622x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí