Zkoušíme hrát si na Lásku...

Zkoušíme hrát si na Lásku...

Anotace: Ač podzimní splín duši jal, srdce si sní, miluje dál...

Zkoušíme hrát si na Lásku,
však na kraj podzim pad,
z babího léta provázků
chtěl by nám pouta dát.

A lístek větrem shozený
ladně se k zemi snes,
zašustil (celý ruměnný):
" Jak hluboko jsem kles!"

Podzimní déšť si osedlal
truchlivý jezdec " Splín",
stín smutku, co stál opodál,
vstoupil snad i v Tvůj klín...

Miláčku, pospěš v náruč mou,
Ty kouzelný dar máš,
polibky Tvé ať sluncem jsou,
co rozpustí chlad náš...

Autor Kozoroh 1, 02.10.2009
Přečteno 429x
Tipy 10
Poslední tipující: Divoženka1, ni.va, Tanzania, carodejka, Prokešová, labuť, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná slova...
tak lásku volají
snad studené ledy v něhu roztají.ST

06.11.2009 19:15:00 | Tanzania

Teplá náruč toho, koho milujeme umí zahnat splíny a pošmourno...

02.10.2009 17:00:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí