Stane-li se.....!

Stane-li se.....!

Anotace: Tohle není lehké v lásce prožívat.

Stane-li se někdy,že Ti z tváře úsměv zmizí
a Tvá jemná líčka zmáčí slané slzy,
pocítíš-li náhlou a hlubokou bezmoc,
jež vysílí Tě více,než zákeřná nemoc,
když se radost nevrací,prožíváš snad muka?
Tvé srdíčko krvácí?Pak mé zcela jistě
bolestí puká!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zhasíná-li jiskřička Tvé naděje ve tmě,
já doufám,že oporu najdeš
pokaždé ve mě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor Rebelka21, 03.10.2009
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí