Láska

Láska

Anotace: Jen takové rozjímání...

Láska, šeptám ti.
Láska, šeptáš mi.
Láska mezitím
kvete v našich srdcích.

Láska je zářivý paprsek naděje,
Láska je ostrov v srdci mém
i v srdci tvém.
Láska je píseň, naslouchej,
poznáš co je důležité
a co není.

Láska není touha, potřeba, nebo chtění,
Láska je déšť, který zavlaží vyprahlou zahrádku,
Láska je slunce i jeho jasná zář,
Láska je hvězda za noci
kdy přišel na svět Kristus Spasitel.

Pravá láska voní svou čistotou a nevinností.
Láska je bystřina průzračné vody živé,
spěchající vstříc zelenému údolí.
Pravá láska je soucitné srdce
a oduševnělá jednota.

Láska je let k němuž nepotřebuješ křídla,
Láska je tu pro tebe,
Láska je tu pro mne
a pro všechny tvory pod sluncem a nebem.

Lásko, přitul se
když je mi smutno.
Lásko, pohlaď mé srdce,
když můj smutek bude jako moře veliký.
Autor Koli, 03.10.2009
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí