Pro Tebe.....!

Pro Tebe.....!

Anotace: Krásné vyznání,že?????

Líbám hvězdný prach,co Ti utkvěl na řasách.
Pak rty,ty hebké závěje,až tělo se Ti zachvěje.
Pak záblesk v očích,já vím co značí,
tiše kývnu,to Ti stačí.
Jsem uhranutá,jsem zmámená,mám podlomená kolena.
Já oddám se něžným hrám,k ránu s Tebou usínám,
jsem schoulená ve Tvém objetí,v očích mám
slzy dojetí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor Rebelka21, 04.10.2009
Přečteno 662x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí