Bolest a cit

Bolest a cit

Anotace: bolest z lásky

pocity bez lásky
podzim bez procházky
láska bez citů
pocit že jsi tu
z lásky jen bolest je
kdo nežije ten nemiluje
city hluboké a silné můžou být
stačí jen někomu své srdce otevřít
i když je to velký risk
a málokdo z něj má svůj zisk
když tě někdo komu věříš
všechny své tajemství mu svěříš
když tě někdo takový podrazí a zklamen
zrada, zklamání a bolest pak srdce láme
cit by bez bolesti nebyl silný
a bolest bez citů..jen pocit milný
pravá láska bolest zničí
zůstanou jen city, láska a štěstí..
Autor medíssek, 05.10.2009
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, Solitude
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí