Obzor

Obzor

Anotace: ..

Pojď se mnou za obzor,
čeká nás modrý zítřek.
Mě a tebe nás dva,
tam za tím obzorem,
jaké to tam asi je?
Proč by kříbla měli mít
jen ptáci, stačí jen
chtít a obzor je náš.
Modrý zítřek jak krásně to
zní, umíme se uvolnit tak,
že si zaletíme kam budem chtít.
Myslet na krásné věci,
a být vším čím chceme být.
Proč by křídla měli mít
jen ptáci, stačí jen chtít
a obzor je náš.
Autor Tajuplný, 05.10.2009
Přečteno 430x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí