Bez tebe

Bez tebe

Anotace: :o(

Jak těžké je žít bez tebe
o tom nemáš ani zdání
každou chvíli volám do nebe
tvé jméno a své přání

nevím co si počít mám
život bez tebe je strašný
stále jenom vzpomínám
a mé srdce jde po cestě prašný

vzpomínám na tvoje oči
na tvá ústa a hlas v nich
na vůni,která se kolem tebe točí
je mu smutno bez nich

koukám na tvou fotku
a prosím modré nebe
ať mi vrátí moji lásku
ať mi vrátí tebe
Autor Final, 05.10.2009
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí