Vrať se mi......!!!!

Vrať se mi......!!!!

Anotace: Tohle vyznání mi poslal můj přítel,když jsem od něj odcházela,krásné že??????

Chtěl bych Tě obejmout,
tak jako loď chce útes obeplout.
Chci proplést své prsty s Tvými,
tak jako noc střídá den a
světlo stíny!!!!!!!!!!!!!!
VRAŤ SE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor Rebelka21, 05.10.2009
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí