Hezký okamžik

Hezký okamžik

Anotace: ..ten vždycky potěší

Cítila jeho tělo,
vítal jí doma,
obloha posetá hvězdami,
ta jedna zářila jen pro ni.

Dolil ji víno,
opojená alkoholem
si připadala lehce mimo.
Možná to bylo i tou výstavou
a Andym Warholem.

Ale hlavně tím,
že byla tak blízko jeho.
Autor Nussichoco, 05.10.2009
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí