Tobě

Tobě

Anotace: dala jsem ti život a ty jsi mi ho vzal

Tobě jsem chtěla dát všechno, co mám
Chtěla jsem ti dát i to, co nemám
Tobě jsem dala své mládí
Tobě patřila nejlepší léta mého dospívání

Dala jsem ti něhu, soucit, přátelství
Dala jsem ti vášeň, která se mě pustí
Tobě jsem dala všechno štěstí, co jsem měla
Dala jsem ti sebe
Celá jsem se rozdala

Dala jsem ti veškerou lásku, kterou jsem kdy měla
Byl jsi mé všechno
Byl jsi alfa i omega
Byl jsi první i poslední - má opravdová láska

Tys mi to všechno vzal, vzal a zahodil
Dala jsem ti všechno
Dala jsem ti víc, než jsem mohla dát
To už jsi vědět nechtěl
Tak jsem dopadla, jak jsem dopadla

Jen mi pověz, jak ještě můžu milovat
Řekni, jak ještě můžu důvěřovat
Řekni, proč, proč nechtěl jsi to zachránit
Pověz mi, proč to tak muselo být, proč jsi mě musel tak zranit

Řekni, jak ještě mám být šťastná, když ty jsi jediné štěstí mého života
Jediné štěstí, které dalo mi sbohem
Jsi štěstí, které mě navždy opustilo
Jsi štěstí, co se už nechce vrátit

Jsi nešťastné štěstí, které nemá tušení
Netuší, co všechno zahodilo
Netuší, co všechno vzalo
Netuší, že by ještě milovalo
A netuší, že jeden život zničilo

Chtěla jsem být už navždy tvá
Studovat, mít práci, najít si byt a vybavit ho s tebou
Chtěla jsem být tvá, jen tvá
Mít děti s tvou a mojí podobou a povahou

Jsi štěstí v neštěstí
Jsi neštěstí ve štěstí
Jsi muž, co naučil mě žít
Jsi pohroma, která nedá se přežít

Miluji tě, ale jsem plna nenávisti
Nenávidím tě, ale jsem plna lásky

Bez tebe už můj život nebude můj
Ani ten tvůj už nebude tvůj
Proč musel jsi mi tak ublížit
Proč neměl jsi se mnou soucit

Dala jsem ti tolik šancí
Odpustila jsem ti neodpustitelné
A tys mě jen odkopl

Tolikrát jsem váhala
Tolikrát jsem se zdráhala
Tolikrát jsem se rozhodla a chtěla být s tebou
Tolikrát jsi mě ranil
Tolikrát jsi mi bolístku pofoukal

Vždycky jsem si vybrala tebe
Nikdy jsem tě neopustila
Vždycky jsem chtěla být jen s tebou
Už nedokážu být s jiným

Navždy tu budu pro tebe
Záleží jen na tobě, co s tím uděláš
Autor Aniška, 05.10.2009
Přečteno 626x
Tipy 4
Poslední tipující: Metcheque, Bery2266, al-pacino
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dík za tip..
jo..je to těžký...ale život de dál a nenechame si ho zkazit promarněnými léty...

17.10.2009 20:15:00 | Aniška

láska stracená je to nejhorší co znám, člověk musí být silný a hlavně lásku a vášeň v sobě nezabít život jde dál!

06.10.2009 19:18:00 | Bery2266

dávám ST

06.10.2009 07:56:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí