Jen o Tobě sním.......!

Jen o Tobě sním.......!

Anotace: jÁ HO PROSTĚ MILUJI

Nevím jak s tím mám žít,
když o Tobě musím každý den jen snít.
Se sny chodím,usínám a další ráno
jen tak předstírám,že je všechno v
pohodě,ale přitom záleží mi jen na
TOBĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor Rebelka21, 06.10.2009
Přečteno 615x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, Prokešová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí