Němá odpověď!!!!!

Němá odpověď!!!!!

Anotace: Chraňte si svojí lásku,dokud jí máte

Tuhle báseň nikde nenajdeš!
Ta je jen o nás dvou!!!!!!!
A dokud ten plamínek navždy nezhasneš,
já stále budu hořet touhou!!!!!!!!!!!
A trpět bude srdce mé strašně moc,
až budu vědět,že nestrávíme spolu,
už žádnou noc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chybí mi každé společné ráno,
každé probuzení vedle Tebe!!!!!!!!!!!!
Za jedinou šanci to vše znovu zažít,
já snesla bych Ti modré z nebe.
Já vím,že spoustu chyb mám.....
ale kdo chyby nemá?????????
A Tvá odpověď?????????????
Je němá..............
Autor Rebelka21, 06.10.2009
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: MalaIzis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

škoda, že nemáš víc otazníků a vykřičníků, to je škoda!

06.10.2009 21:18:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí