Byla jednou jedna holčička...

Byla jednou jedna holčička...

Anotace: Nemám odvahu mu to říct...odhodlám se...a dál nic...

Byla jednou jedna holčička,
taková malá naivní slepička.
Tlustá hloupá a tichá byla,
s nikým nikdy nechodila.

Cestou do školy potkávala kluka,
moc se jí líbil, vždycky na něj koukla.
Dlouho mu chtěla „Ahoj“ říct,
šla za ním po ulici...pak už nic.

Prostě se nemohla odhodlat,
tím ahoj mu jednoduše najevo dát,
že jí aspoň trochu zajímá.
Ten kluk jsi ty a ta holka já,
jak můžu být tak pitomá?
Autor Lady Elleana, 07.10.2009
Přečteno 450x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__, Prdelka10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí