Vzpomínky zůstanou

Vzpomínky zůstanou

Anotace: Život dokáže bejt někdy strašně krutý

Bloudím ulicí sám a sám a jen tebe v mé hlavě mám.Byla jsi to nejlepší co mě potkalo a ted je to všechno prič splasklo to jak propíchnutej míč.Trápím se trápím ato moc už nastala v celém městě hluboká noc.Kráčím temnou ulicí a slzy mi tečou po líci.Ptám se sám sebe proč,jeto všechno jak začarovanej kolotoč.Srdce srdce mě bolí,jeto jako bych od tebe dostal ránu holí.Proč si mě opustila a mě tu nechala,a ani vysvětlení mě nedala. Jen vzpomínky zůstanou....
Autor Davael, 08.10.2009
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: vincent christian böll
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí