Penelope

Penelope

Anotace: Moje první (a jediná) básnička v angličtině

Sbírka: Ztrácím tě

Like Penelope in the crowded land,
I want to airy message send,
I was waiting for you there,
to the darkness keeping stare.
The sun is shinning through the cloud,
your voice has never found (me).
I am holding letter in my hand
I am drowned in the river bend

Volný překlad:
Jako Penelopé na přecpané zemi
Chci vzdušnou zprávu poslat:
Čekala jsem tam na tebe
Do temnoty zírajíc
Slunce svítí skrz mrak
Mě tvůj hlas nikdy nenašel
Držíc v ruce dopis
Jsem utonulá v zákrutu řeky

Autor Ori Eremos, 08.10.2009
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí