Letní večer

Letní večer

Anotace: Jednoho letního večera, kdy se mi nechtělo spát a slunce ještě zacházelo pozdě.

Sedím tu sama,
před obrazem přírody.
Sedím tu sama,
všem strastem navzdory.
V dálce rybáři, číhají na oběť,
a ryby se plácají, čekají na oběd.
Je šero a stromy pláčou,
je šero a žáby před tmou do vody skáčou.
V dáli pomalu město mizí,
už slunce zapadá,
má barvu ryzí.

A já stále sama na schodech k vodě sedím,
čekám, až s městem dalekým i já sama zmizím.
Autor Lenny, 20.11.2005
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí