Hrnky, trnky, usychání a Nesyt!

Hrnky, trnky, usychání a Nesyt!

Anotace: ..hurá..

Jako bych pila z hrnku
bez podšálku,
aby se kávou míchalo.

Jako bych jedla trnkovou
svou válku!!!
Uletěl Balón? Bývalo?

Jako bych směla hladit
v pohlazení!
Ač milencům čas usychal.

A jestli oblékám si Nesyt..
..do nesmění?
Mráz zmocňuje i NEBYCHA!
Autor Mirka Hedbávná, 09.10.2009
Přečteno 411x
Tipy 13
Poslední tipující: Krahujec, Radek.oslov.Šafárik, enigman, Bíša, harmony, Dota Slunská, Churry, Špáďa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako by se rozehřál...

12.10.2009 11:11:00 | enigman

Hrnkem míchej
kávu boží.
Srdce dmýchej,
vzplane,... ...hoří!

Oheň — syť...!

Vytasit!...
Maličko uhasit!

Požáry? — Nehasit!

Oheň je ohněm syt.

10.10.2009 03:39:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí