Nakonec tedy...

Nakonec tedy...

Anotace: no nevím.. co zde napsati a neříci tak mnoho příliš jak ..

Končí ona ve svém pomyslném chvění
i bytí její
jež vkládá v jiné příjmení a čeká ...
než odezní ten cit i hloupé toho citu znění
a naivní...

Buď s bohem a láskou.
Autor šedá bílá myška, 10.10.2009
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí