NEDĚLNÍ PŘÁNÍ

NEDĚLNÍ PŘÁNÍ

Anotace: ...dnes :-)

Vítá nás nedělní ráno
a já tebe v něm.
Jsi moje skutečnost....
Zároveň i sen!
Jsi první láska,
která nerezaví,
jsi kus mého já,
co se s tebou baví....
O přírodě, o nás dvou i o citu,
ale nejlepší je, JSI-LI TU!!!
Tu u mě, když mě hladíš,
když z lásky mí bránu stavíš.
Amore! Snes se za námi dolů
a dopřej nám, ať jsem více spolu!
Autor Dalimila, 11.10.2009
Přečteno 743x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, PPetrushka, bobi bobie, vodnař, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a nejen v neděli!

03.11.2009 08:58:00 | Kapka

Krása..

25.10.2009 00:31:00 | PPetrushka

Zní jako motlitba...

11.10.2009 19:34:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí