O lásce.

O lásce.

Anotace: Tohle se nedá popsat,to se musí prožít!

Když se řekne láska , představím si Tebe . Láska je když jsme spolu , láska je když se milujeme , ale bez lásky se cítím , když Tě nemám vedle sebe .


Jsi slovo psané na papíře, které žalem procitá. Jsem jako úzkost-snad věčná, která se tě dotýká. Už nechci ztrácet čas a marnit chvíle. Chci tě hladit, líbat a prožít chvíle vášnivé.


Když mé oči po Tvém těle proplouvají, naše rty lehounce se dotýkají. Po slaďoučkém políbení, přichází omamné okouzlení. Láska čarodějka je schopná všeho tak proč tu nejsi má lásko, má něho?
Autor Rebelka21, 12.10.2009
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí