Nikdy

Nikdy

Anotace: nn

Skrze zapovězené země
Přes močály zatracení
Bych šel kdykoliv
Za jejím úsměvem
Jen utonout v očích jejích
Hlubších, krásnějších
A zrádnějších než moře samo
Bez příslibu čehokoliv
Bez naděje na cokoli
Jen vidět ji jednou
A naposled
Přesto já nevím co bych dal
Za klíč od bran zapomnění
Vymazat to všechno
A ukončit mé utrpení
Autor Aurelius, 12.10.2009
Přečteno 397x
Tipy 12
Poslední tipující: Strixa, ilona, susana načeva, Danik, fuu, Kapka, Manstein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí