Dobrou noc!!!

Dobrou noc!!!

Anotace: S takovou básničkou se krásně usíná.

Až večer pyžámko si oblékneš,
až do postýlky ulehneš.
Až peřinkou se přikryješ a zavřeš očka svá.
Ta krásná chvilka nastane,
když láska ve snu povstane.
Pusinku pro krásné snění na křídlech Ti posílám,
oddej se zlato plně svým vzpomínkám a věř,
že jsi láska má,
jenž na světě je jen jediná.Dobrou noc.
Autor Rebelka21, 13.10.2009
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí